SEO is een expertise apart 

SEO toepassen vraagt om kennis en zeker als het om Joomla gaat.
Kennis van Joomla als CMS, en om SEO expertise, dat hebben wij  
Wij kunnen u ondersteunen met SEO in een Joomla website.
 

Zoekmachine optimalisatie: goed scoren in Google 

Zoekmachine optimalisatie, of ook SEO (Search Engine Optimalisation) is één van de meeste belangrijke processen voor google op internet.
Door middel van on-page en off-page zoekmachine optimalisatie van uw website zal u online zichtbaarheid toenmen.
Dit komt doordat SEO uw plaats in de zoekmachine resultaatpagina’s verbetert.
 

SEO bestaat 3 hoofdonderdelen

De aanpak van SEO gaat verder dan inhoudelijk gericht op de content (tekst) in je website. SEO kent 3 hoofdonderdelen.

  • On-page, dit is zijn de contentpagina's binnen je website. Belangrijk is hierin je focus te kiezen en de gehele pagina in lijn te brengen met de zoekwoord combinatie waarop je gevonden wilt worden.
  • Off-page, we verstaan hier linkbuilding onder. Linkbuilding vanaf andere kanalen op internet, we benoemen dit zo breed omdat het veel verder gaat dan een linkje vanaf een startpagina etc..
  • Technisch, hier valt ook veel onder. De navigatie structuur, de code van je website, de plugins, Javascript en CSS bestanden t/m de hosting omgeving van je website.

 

Hoe pas je SEO toe?

  1. Kies jouw zoekwoorden. Verwerk je  zoekwoorden in alle tekstuele aspecten van de site: title tags, body tekst, metatekst, metatags, maar ook omschrijvingen van de gebruikte afbeeldingen of tags bij een blog mag u niet vergeten. Google indexeert websites namelijk onder andere aan de hand van  al deze tekstuele elementen.
  2. Gebruik minimaal 250 woorden per pagina. Niet alleen de inhoud van de content (tekst), maar ook de grootte van de content (tekst) is belangrijk. Google, maar ook degene die zoekt, moet er achter kunnen komen waar jou website over gaat.

Wil jij ook je plaats in de resultaten op Google verbeteren? Neem dan contact op met ons als SEO-expert.